Rutines facials per a cuidar del teu rostre

rutines-facials-per-a-cuidar-del-teu-rostre-estiu-farmacia-monica-ventura-breda-girona

A l’abril el dia s’allarga, la calor es comença a notar i augmenten les hores d’exposició al sol. És per això que, és important començar a preparar la delicada pell del nostre rostre de cara a la temporada d’estiu. Per aquest motiu, et proposem una sèrie de rutines facials per a tot tipus de pells:

PELLS GRASSES:

  • KLORANE A LA MENTA AQUÀTICA. Ideal per a pells joves amb acne. Aquesta rutina consisteix en 3 productes: mascareta en stick, pols netejadora i crema hidratant. Nous formats innovadors que t’encantaran!
  • EFFACLAR. Tractament dermatològic per a tot tipus de pells, però, sobretot, per a pells grasses. Et proposem 3 productes: mascareta exfoliant (aplicar 1 vegada/setmana), gel netejador diari i corrector antiimperfeccions.
  • NORMADERM. Tractament per a pells grasses en adults. Es tracta d’una línia molt més sensorial. Et proposem una rutina que consta de 4 productes: sabó netejador, sèrum mineral 89, crema antiedat i protecció solar 50+.

PELLS JOVES:

  • NUXE CRÈME FRAICHE. Comença a cuidar-te. Et recomanem 3 productes: neteja amb aigua micelar very rose, mascareta SOS hidratant i antipol·lució per aplicar 2-3 vegades/setmana i fluid matificant diari.
  • KLORANE ORGANIC. Una línia orgànica. 3 productes de textura molt agradable: crema de dia, crema de nit i sèrum de blauet.

TRACTAMENTS ANTIARRUGUES:

  • VICHY LIFTACTIV SUPREME. Arrugues i falta de fermesa? Aquest és el teu producte! Et proposem usar: llet de neteja, sèrum de nit, contorn d´ulls i crema de dia.
  • VICHY LFTACTIV SPECIALIST. Si et preocupen les taques, però vols seguir amb una rutina antiarrugues, t’has de passar a aquesta línia! Et recomanem una llet de neteja, el sèrum antitaques, la crema antiarrugues i, molt important, protector solar 50+ antienvelliment.

PELLS MADURES:

  • VICHY NEOVADIOL PERI-MENOPAUSIA. Aquesta època de la vida afecta molt a la pell i cal tenir-ne una cura especial. La nostra recomanació: llet de neteja, sèrum d’àcid hialurònic que reomple arrugues i aporta volum, crema de dia per redefinir els contorns facials i crema de nit que també redensifica i, a més a més, té efecte fred!

  • NUXE NUXURIANCE GOLD. Rutina per corregir i prevenir les arrugues més profundes. Un tractament d’alta cosmètica amb resultats espectaculars! Sèrum nutrirevitalitzant, contorn d´ulls bàlsam mirada lluminosa, crema-oli de dia i protector solar antiedat.

Si t’has fixat, en totes les rutines que t’hem anat aconsellant hi incorporem un netejador. Aquest sempre s’ha d’adequar al tipus de pell i a les preferències de la consumidora, però el pas més important és obtenir totes les bondats del tractament que apliques a continuació!

A la Farmàcia Mònica Ventura estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i de 16:00 a 20:00h. Dissabtes de 9 a 13:30 hores. Diumenges de 10 a 13 hores.

Farmaciola d'estiu, un imprescindible per a les te...
Com tenir cura del cabell a l'hivern?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/