JUN
01

Què hem de fer per evitar les picades de Mosquit?

Arriba l'època dels mosquits i amb ells les temudes picades. La prevenció envers aquestes picades, és molt important, per això et portem una selecció d’alguns dels productes dels que disposem a la nostra farmàcia.

Els millors productes per a combatre les picades dels mosquits

Afortunadament, al mercat existeixen productes molt eficaços per a combatre les picades dels mosquits. A continuació, veurem alguns d'ells.

Goibi
Goibi Xtreme Forte en esprai és un repel·lent que et manté protegit contra els mosquits fins a 12 hores i 8 hores enfront de les paparres. A més, és apte per a nens a partir dels 2 anys.

I si ho prefereixes, pots triar altres productes de la gamma com les seves polseres de citronel·la amb una durada de 30 dies i resistents a l'aigua són ideals perquè et sentis protegit i t'oblidis totalment d'haver d'aplicar el teu esprai. També la poden utilitzar els nens a partir de 3 anys i la tens disponible en 3 colors.

Halley
Halley és un altre dels millors repel·lents enfront de mosquits i podràs trobar-lo a la nostra farmàcia. Gràcies al seu extracte natural de Pyrethrum estaràs totalment protegit i sense irritacions cutànies com les que poden arribar a produir altres productes A més d'actuar enfront de mosquits, actua enfront de tota mena d'insectes dels cinc continents, amb la qual cosa no sols evitaràs les picades, sinó les possibles malalties tropicals que impliquen moltes espècies.

Halley és molt fàcil d'usar, està disponible en esprai i en tovalloletes de fàcil i ràpida absorció i molt còmodes per a portar-les diàriament, a més aquestes no taquen la roba.

Suavinex
Finalment, et recomanem Suavinex, una marca que t'ofereix diferents productes per a evitar les picades de mosquits. La marca t'ofereix un esprai de citronel·la que es pot fer servir fins i tot en bebès a partir dels sis mesos i en embarassades gràcies a la seva formulació natural amb oli essencial de citronel·la, gerani i llimona.

La marca també compta amb l'esprai repel·lent forte, que és un eficaç producte que et protegeix enfront dels mosquits fins a 6 hores. A més, també és apte per a combatre paparres.

Altres
I si el que vols és protegir-te enfront dels mosquits i oblidar-te per complet d'això, usa els pegats de citronel·la. Pots col·locar-los en el carret o el bressol del bebè, o en la roba. Tenen una durada de fins a 12 hores. Contenen oli de citronel·la, gerani i eucaliptus.

Aquests són alguns dels productes que et recomanem en aquesta época, on els mosquits están més actius que mai degut a que es troben en la seva època de reproducció i on el medi natural i les condicions meteorològiques els afavoreixen. No dubtis en demanar més información a la farmacia.

  17 Hits
17 Hits
ABR
25

Consells i medicaments per a combatre l'al·lèrgia

L'al·lèrgia és una malaltia que afecta milions de persones a tot el món i que es caracteritza per la presència de símptomes molt molestos, com és el cas de la picor als ulls, al nas, la gola, la mucositat i els esternuts. En aquesta entrada farem un breu recorregut pels consells més interessants que et poden ajudar a superar el problema, o, almenys, a tenir-lo controlat perquè no sigui un impediment en el teu dia a dia.

Consells per a combatre l'al·lèrgia

És important prendre descansos regulars del teu treball o activitat diària. Un excés de treball pot agreujar els símptomes de l'al·lèrgia. Per això, és important prendre's petites pauses sempre que sigui possible.

Llegir més
  23 Hits
23 Hits
MAR
21

Com cuidar el cabell amb productes de la farmàcia

La cura capil·lar és un factor important per tenir el nostre cabell sa, sobretot per qui presenta tendència a la sensibilitat capil·lar. Generalment, l’ús de compostos agressius causa encrespament i debilitament del cabell. A la farmàcia pots trobar productes naturals per la cura i la neteja capil·lar, sabies que els productes naturals poden ser una opció per tenir uns cabells brillants i més saludables?

Klorane, una marca que cuida el teu cabell

Durant els últims anys, Klorane ha millorat el seu catàleg de productes amb l’objectiu d’incorporar més ingredients aptes per a pells sensibles. A més, aquesta marca es diferencia per la seva implicació amb la sostenibilitat.

Llegir més
  41 Hits
41 Hits
FEBRER
27

Com tenir control de la teva diabetis i colesterol

Tenir control sobre la teva diabetis i el colesterol és essencial per gaudir d’una rutina i d’un estil de vida saludable. Habitualment, la diabetis ve aparellada del colesterol i ambdós poden tenir conseqüències en la salut. A la farmàcia t’ajudem a poder tenir control tant de la diabetis com el colesterol per evitar complicacions en la teva salut, per això, t’oferim una sèrie d’elements i eines per regular i controlar els valors d’aquestes malalties.

 

HIPERCOLESTEROLÈMIA

Llegir més
  46 Hits
46 Hits
GEN
30

BENEFICIS I AVANTATGES D'UTILITZAR LA COPA MENSTRUAL

Cada vegada hi ha més productes per acompanyar a les dones durant els dies de la menstruació i amb més avantatges. Un d'ells és la copa menstrual, aquest és un producte totalment segur i el pots trobar a les farmàcies.

Moltes dones no coneixen encara què és la copa menstrual i quins avantatges presenta davant els productes bàsics per la menstruació que tots coneixem. Així doncs, ara us els explicarem.

  • Sense químics.

A diferència de les compreses i els tampons, la copa menstrual és un producte que no està fabricat amb cap químic, pel qual, evita qualsevol mena de reacció al·lèrgica o toxicitat en el teu cos. Per tant, si vols evitar problemes de salut, aquesta és la millor opció.

Llegir més
  47 Hits
47 Hits
DES
29

Busques un regal perfecte per aquestes festes? Troba tot el que necessites a la farmàcia!

Sabies que a la farmàcia pots trobar la millor alternativa per fer un regal de Nadal o Reis perfecte? T'ho expliquem a continuació!

Cura de la pell

Existeixen moltes tipologies de pell i és important conèixer-ho per encertar amb la cosmètica i que aquesta no provoqui al·lèrgies ni reaccions no desitjades. Tot i això, regalar cosmètica pot ser una molt bona opció! Per aquesta raó, ens hem d’assegurar que sigui de qualitat i coneguem el tipus de pell de la persona a qui li volem fer el regal.

Una de les marques de cosmètica que pots trobar a la farmàcia és Nuxe. Una de les marques més prestigioses del mercat gràcies a la combinació d´ingredients naturals amb una formulació tan completa com eficaç.

Llegir més
  35 Hits
35 Hits
NOV
30

Com cuidar la pell seca durant l’hivern

El fred ja arriba i amb ell ens trobem que la nostra pell pateix, especialment quan tenim la pell seca. Les baixes temperatures, la humitat, i sobretot, els canvis bruscos de temperatura afavoreixen l’aparició de la pell resseca, irritacions i petites ferides.

Per aquesta raó avui us expliquem com podeu cuidar la vostra pell amb productes que podeu trobar a la farmàcia!

Per què se’ns resseca la nostra pell a l’hivern?

Llegir més
  50 Hits
50 Hits
OCT
21

Com encarar les etapes d’estrès i exàmens amb èxit

Les èpoques d’exàmens poden ser un gran repte i un moment que a vegades és difícil de gestionar. Avui us expliquem com portar millor les èpoques d’estrès i de càrrega d’estudi; també us recomanem alguns productes que us poden ajudar per reduir l’estat de nervis! 

Consells per combatre l’estrès

Sabem que sembla fàcil donar consells per gestionar l’estrès de manera adequada. No obstant això, posar-los en pràctica a vegades no ho és tant. 

Llegir més
  78 Hits
Tags:
78 Hits
SET
30

Troba els tractaments per a cuidar la teva pell després de l’estiu.

Si has comprovat que la teva pell està malmesa després de l'estiu, t’esperem a la nostra farmàcia, tenim els millors tractaments reparadors! Després d'unes temperatures extremes, és normal que l'epidermis se'n ressenti. No deixis passar el temps i troba una solució davant les teves necessitats, t’assessorem!

Tractaments per a la salut de la teva pell

La salut de la teva pell s'ha pogut veure compromesa durant l'estiu, especialment si has estat exposada als raigs ultraviolats sense el protector solar adequat. Tot i que hagis estat previnguda, els canvis de temperatura que s'experimenten quan surts al carrer o entres a un establiment amb aire condicionat produeixen que la teva pell acabi ressentint-se.

La sequedat que produeixen les temperatures extremes, així com les possibilitats que apareguin les primeres taques són molt elevades, és per això que proposem diferents productes protectors pel teu organisme, a continuació.

Llegir més
  59 Hits
59 Hits
AGO
03

Com tenir cura de la salut íntima a l'estiu

A l'estiu és molt important tenir cura de la salut íntima.

La calor, els banys a la platja o a la piscina, la humitat de les peces de bany, etc. fan que aquesta zona sigui més vulnerable del que és habitual i es poden produir molèsties: irritacions, picors, infeccions d'orina o vaginals.

La candidiasi vaginal és la més destacada de les anteriors patologies. És una infecció fúngica que es sol reconèixer perquè s'acompanya de flux abundant, espès, blanquinós i amb olor i d'intensa picor i irritació de la zona genital.

Llegir més
  82 Hits
82 Hits
JUL
14

Cames cansades, inflor, varius? DAFLON, la solució que necesites!

Cames cansades, inflor, varius? Tots aquests símptomes s’agreugen amb la calor, i per això l’estiu és una època en què es manifesten de forma sensible.

Quins són els factors causants?

Els principals factors que predisposen a aquests trastorns els podem dividir en dos grups, els intrínsecs o deguts al nostre cos, i els extrínsecs o causats per factors externs.

  • Factors intrínsecs: el sexe (les dones hi estan més predisposades a causa de factors hormonals i als embarassos), la constitució individual, el factor hereditari, l’obesitat i el restrenyiment.
  • Factors externs: l’ús de roba massa ajustada o cenyida, l’ús de talons massa alts o massa baixos, estar-se dret i amb poc moviment de forma prolongada, el sedentarisme i el fet d’estar-se assegut molt de temps sense moure’s, l’alimentació o no hidratar-se prou, entre altres.

Quin és el seu tractament?

Sempre i quan la patologia no sigui molt greu i requereixi d’intervenció quirúrgica, existeixen en el mercat productes que ens poden ajudar a millorar la circulació venosa, l’elasticitat de les venes i els símptomes de dolor associats.

Llegir més
  126 Hits
126 Hits
JUN
20

Com fer una manicura de qualitat a casa?

Lluir ungles sanes i maques és possible. Només cal temps i utilitzar sempre productes de qualitat.

Per a realitzar una manicura de qualitat a casa, el primer que cal fer és tenir unes ungles ben cuidades. Amb els productes de Mavala que tenim a la Farmàcia ho podem aconseguir.

Hem creat un vídeo on t'expliquem pas a pas el procés de preparació de l’ungla, així com la realització de la manicura pròpiament. Fes clic en aquest enllaç per veure'l:

Llegir més
  74 Hits
74 Hits
MAIG
09

Farmaciola d'estiu, un imprescindible per a les teves vacances

S’acosta l’estiu i les vacances! Ja estem pensant a fer maletes?

Per la salut de la teva família és convenient portar una petita farmaciola amb medicaments i altres productes, que et puguin ser d’utilitat; encara que, per descomptat, és millor que tot torni a casa precintat.

L’haurem d’adaptar a la destinació que tenim pensada.

Llegir més
  96 Hits
96 Hits
ABR
14

Rutines facials per a cuidar del teu rostre

A l’abril el dia s’allarga, la calor es comença a notar i augmenten les hores d’exposició al sol. És per això que, és important començar a preparar la delicada pell del nostre rostre de cara a la temporada d’estiu. Per aquest motiu, et proposem una sèrie de rutines facials per a tot tipus de pells:

PELLS GRASSES:

  • KLORANE A LA MENTA AQUÀTICA. Ideal per a pells joves amb acne. Aquesta rutina consisteix en 3 productes: mascareta en stick, pols netejadora i crema hidratant. Nous formats innovadors que t’encantaran!
  • EFFACLAR. Tractament dermatològic per a tot tipus de pells, però, sobretot, per a pells grasses. Et proposem 3 productes: mascareta exfoliant (aplicar 1 vegada/setmana), gel netejador diari i corrector antiimperfeccions.
  • NORMADERM. Tractament per a pells grasses en adults. Es tracta d’una línia molt més sensorial. Et proposem una rutina que consta de 4 productes: sabó netejador, sèrum mineral 89, crema antiedat i protecció solar 50+.

PELLS JOVES:

Llegir més
  84 Hits
84 Hits
MAR
13

Com tenir cura del cabell a l'hivern?

El fred, el vent i els efectes de la calefacció poden afectar de manera negativa el cabell, fent malbé la cutícula, que és la capa més externa, i alterant el correcte funcionament del cuir cabellut, fent que tingui un aspecte deteriorat. A més dels factors ambientals, en aquesta època s’hi afegeix la caiguda del cabell, dintre del cicle capil·lar.

Tenir cura del cuir cabellut és el punt de partida cap a un cabell sa. És per això que, aquest mes la Farmàcia Mònica Ventura el volem dedicar a la salut capil·lar.

Comença a cuidar el teu cuir cabellut i llueix un cabell sa i brillant. Algunes de les nostres recomanacions:   

Llegir més
  91 Hits
91 Hits
FEBRER
24

Scholl, confort i benestar per als teus peus

Scholl és sinònim de confort i benestar per als teus peus gràcies a les seves 4 tecnologies punteres:

- Memory cushion: plantilla memory foam. Desestressa el peu. Mitiga el cansament produït per estar molta estona de peu. Distribueix les pressions. Acull i envolta els peus amb suavitat. Amorteix i protegeix per a caminar amb menys esforç.

- Gelactiv: coixinet technogel. Protegeix dels impactes al caminar. Redueix la càrrega que suporten els talons. Redueix l’esforç i el cansament amb cada passa.

Llegir més
  104 Hits
104 Hits
GEN
17

Acompleix els bons propòsits per aquest 2022

Comença un nou any i tots ens marquem bons propòsits per aconseguir portar-los a terme. Alguns són totalment nous, però la majoria es repeteixen any rere any en la nostra llista i mai els duem a terme.

Aquest 2022, però, serà diferent, ja que volem que acompliu els vostres propòsits o metes. Per això, et portem alguns productes i/o novetats que t’ajudaran en el teu repte:

- XLS Medical, el suplement alimentari que t’ajuda a aconseguir el pes que desitges. Amb resultats que es comencen a fer visibles aproximadament al cap de 30 dies després d'haver iniciat el tractament. Ara tens un 25% de DTE. Aprofita’l!

Llegir més
  93 Hits
93 Hits
DES
10

Idees per a regalar aquestes festes

Busques un detall per a regalar aquestes Festes? Des de la Farmàcia Mònica Ventura et donem unes quantes idees aptes per a totes les butxaques. Aquestes són les nostres 5 propostes:

La primera proposta són regals per als més menuts. Dues opcions: peluixos que són sacs de llavors i que es poden escalfar i; joies hipoal·lergèniques de la casa Naturderma tant per a mares com per a nadons.

Llegir més
  169 Hits
169 Hits
NOV
03

14 de novembre, Dia mundial de la Diabetis

El Dia Mundial de la Diabetis se celebra cada any el dia 14 de novembre amb l'objectiu de donar a conèixer la diabetis i sensibilitzar la societat envers aquesta malaltia. La data de celebració d'aquest esdeveniment, instituït per la Federació Internacional de Diabetis i l'Organització Mundial de la Salut (OMS), commemora l'aniversari del naixement de Frederick Grant Banting, un dels descobridors de la insulina l'any 1922. 

Què és la diabetis? I quins tipus hi ha?

La diabetis és una malaltia metabòlica que es caracteritza perquè l'organisme fa un ús escàs de la glucosa i això fa que aquesta s’acumuli a la sang: hiperglucèmia.

La diabetis està classificada en 4 tipus. Les afeccions de diabetis crònica comprenen la diabetis tipus 1 i la diabetis tipus 2. Les afeccions de diabetis potencialment reversibles inclouen prediabetis i diabetis gestacional.

Llegir més
  129 Hits
129 Hits
OCT
15

Menopausa: una etapa per cuidar-se

La menopausa és l’etapa de la vida en què de manera natural la menstruació desapareix definitivament. Es produeix quan els ovaris deixen de fabricar les hormones que regulen la funció reproductiva. Per afirmar que una dona ha entrat en aquesta fase cal que no hagi tingut la menstruació durant un any.

Què és la menopausa?

La menopausa és el cessament definitiu de la funció ovàrica. Acostuma a aparèixer entre els 45 i els 55 anys, però també pot fer-ho abans o després d’aquesta franja d’edat.

Tot i que és un procés biològic natural pel qual passen totes les dones i una etapa més en la vida, pot provocar canvis físics i emocionals que afectin el seu benestar. Alguns canvis en l’estil de vida poden ajudar a fer front a la nova etapa amb un bon estat de salut i una actitud positiva.

Llegir més
  172 Hits
172 Hits

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/