Com tenir cura del cabell a l'hivern?

com-tenir-cura-del-cabell-a-l-hivern-fmv

El fred, el vent i els efectes de la calefacció poden afectar de manera negativa el cabell, fent malbé la cutícula, que és la capa més externa, i alterant el correcte funcionament del cuir cabellut, fent que tingui un aspecte deteriorat. A més dels factors ambientals, en aquesta època s’hi afegeix la caiguda del cabell, dintre del cicle capil·lar.

Tenir cura del cuir cabellut és el punt de partida cap a un cabell sa. És per això que, aquest mes la Farmàcia Mònica Ventura el volem dedicar a la salut capil·lar.

Comença a cuidar el teu cuir cabellut i llueix un cabell sa i brillant. Algunes de les nostres recomanacions:   

- Klorane: xampús naturals i sensorials per a cada necessitat. 1 unitat: 3€ de DTE. o 2 unitats: 7€ de DTE.

- Farmatint: el tint de cabell de tota la vida per a fer-t’ho a casa. Preu especial: 8,50€.

- Pilexil: tractaments per frenar la caiguda de cabell tant en homes com en dones. 10% de DTE. durant tot el mes.

Tot i amb això, són varis els factors que afecten la teva salut capil·lar. Si vols conèixer quines són les causes de la caiguda del teu cabell i les seves alteracions, apropa’t a la farmàcia i consulta’ns sobre el servei RUEBER.

La Montse, experta en salut capil·lar, ve amb una periodicitat d’un cop al mes a la Farmàcia i realitza a tothom qui vulgui una analítica capil·lar GRATUÏTA sense compromís. Propera visita: 6 d’abril. Imprescindible demanar hora presencialment o per Whatsapp: 637 97 10 98.

A la Farmàcia Mònica Ventura estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i de 16:00 a 20:15h. Dissabtes de 9 a 13:30 hores. Diumenges de 10 a 13 hores.

Rutines facials per a cuidar del teu rostre
Scholl, confort i benestar per als teus peus

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/