Millora el teu sistema immune (vitamina C i D)

sistema-inmune

Aquest hivern, a banda dels refredats i grips habituals en aquesta època de l’any, s’hi suma un nou component: el coronavirus amb el qual convivim des de ja fa uns quants mesos.

Els canvis d'estació, l’estrès del dia a dia, la contaminació, la mala alimentació o malalties prèvies són factors que desgasten el nostre sistema immunitari. Si, a això, li afegim la convivència amb un virus altament contagiós com és el Covid-19, necessitem d’una resposta immunològica més potent i vital per tal de poder fer-hi front.

És per això que, ara més que mai és fonamental preparar bé el teu cos i les teves defenses per estar encara més protegits. 

Què cal fer per reforçar el sistema immunitari?

El primer que cal fer per reforçar el teu sistema immunitari és tenir un estil de vida saludable que inclogui una alimentació sana i equilibrada que aporti totes les nostres necessitats nutricionals; a més d'un exercici físic regular i un bon descans per ajudar a recuperar el teu organisme.

A banda, però, pots reforçar el teu sistema aportant-li una dosi de vitamina C. La vitamina C és coneguda per protegir el teu cos de processos virals i febrils perquè s'acumula en les cèl·lules immunitàries i ajuda a augmentar la seva capacitat de destrucció de microbis. És, per tant, la que més has de potenciar per tenir un sistema immunitari fort.

Tanmateix, la vitamina D ajuda a millorar la nostra resposta immune innata. Un dèficit d’aquesta vitamina està associat a un augment del risc d´infeccions respiratòries, segons estudis recents. És recomana, però, consultar la dosi diària màxima recomanada, així com realitzar un seguiment periòdic a través d’analítiques de sang.     

No dubtis en consultar-nos, estem sempre disposades a ajudar-te!

Benviguts i benvingudes a la Farmàcia Mònica Ventu...
Mascareta i gel hidroalcohòlic: quins danys poden ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/