Benviguts i benvingudes a la Farmàcia Mònica Ventura

FarmaciaMonicaVentura-006

La Farmàcia Mònica Ventura neix amb el compromís de mantenir i millorar la teva salut i benestar a través d’un tracte directe i de complicitat. Mantenim l’essència de la farmàcia basada en el medicament i el consell farmacèutic, però també resolem les necessitats generades per la vida actual.

Després de 25 anys d’experiència en oficina de farmàcia, l’any 2015 inicio aquest projecte professional de la mà d’un gran equip humà; heretant, d’aquesta manera, el llegat de grans farmacèutics que m’han precedit i que s’inicia l’any 1885 a Breda (Girona).

Al llarg d’aquest temps ens hem anat adaptant als canvis i formant-nos per estar al dia. Recentment, hem renovat la farmàcia per fer-la més amable, còmode i segura, així com també hem apostat per fer el salt al món digital. És per això que, estem molt contentes d’inaugurar aquesta pàgina web per tal que la teva experiència sigui agradable i intuïtiva.

Amb aquest nou lloc web posem a la teva disposició tots els nostres serveis per cuidar de tu i la teva família, així com mantenir-te informat sobre les últimes notícies, novetats, promocions, etc. També volem que sigui un espai que te’l sentis teu. Ens encantaria, doncs, que ens fessis arribar les teves opinions i suggeriments per poder seguir millorant junts cada dia.   

Hem creat diversos apartats web per tal de facilitar la teva visita:

- Coneix-nos. Vols saber qui som? En aquest apartat, et presentem l’equip que t’acompanyarà i t’assessorarà. El nostre objectiu o raó de ser. Una galeria d’imatges de la nova farmàcia, així com l’horari d’atenció al públic i la nostra localització. 

- Serveis. Posem al teu abast un ampli ventall de serveis professionals: atenció farmacèutica, fórmules magistrals, SPD (Sistema Personalitzat Dosificació), control de la pressió arterial, glucosa i colesterol, entre d´altres. Així com també, un elevat nombre de referències de cosmètica facial i corporal, higiene, salut sexual, benestar del nadó i un llarg etcètera.

- Blog. Per mantenir-te informat de les últimes notícies, novetats, promocions, així com oferir-te consells sobre salut i benestar, hem creat un blog pensat per a tu. Segueix-nos i estigues al dia!  

- Contacte. A través del formulari de contacte, ens pots enviar un missatge amb la teva comanda i quan vinguis ja la tindràs a punt. O bé, ens pots fer un suggeriment i/o pregunta. Estarem encantades d’atendre’t.

Et convidem, doncs, a fer un recorregut per la nova pàgina web i descobrir-la!

Moltes gràcies per la teva visita i esperem veure’t aviat a la farmàcia nova. Som a la Plaça de l’Església, 1, 17400 Breda (Girona).

El programa d’envelliment saludable arriba a la Fa...
Millora el teu sistema immune (vitamina C i D)

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/