El programa d’envelliment saludable arriba a la Farmàcia Mònica Ventura

programa-envelliment-saludable-farmacia-monica-ventura

La Farmàcia Mònica Ventura és una de les 422 farmàcies catalanes que participen en la Campanya Envelliment Saludable impulsada des del Col·legi de Farmacèutics i que compta amb la col·laboració i patrocini de Nestlé Health Science.

Quin és l’objectiu d’aquesta Campanya?

L’eslògan de la Campanya és: “Fes-te Gran, Viu Millor!” i té per objectiu el canvi d’hàbits alimentaris i l’impuls de l’activitat física en persones majors de 65 anys. Com a metes concretes a assolir es plantegen les següents:

  • Promoure hàbits de vida saludables en persones sanes per a mantenir el seu estat de salut.
  • Sensibilitzar sobre la importància de cuidar-se (alimentació, activitat física) per a un millor estat de salut.
  • Implementar un protocol de garbellat per a persones majors de 65 anys, mitjançant eines de detecció precoç de la desnutrició i risc de sarcopenia a través de les farmàcies.
  • Ajudar a millorar l’estat nutricional i de salut dels adults majors de 65 anys en situació de risc o de malnutrició, així com posicionar al farmacèutic com a professional sanitari expert que pot avaluar i assessorar en temes alimentació i nutrició.

Quan comença la Campanya d’Envelliment Saludable?

Durant els mesos de primavera i estiu d’aquest 2021, valorarem el seu estat nutricional i li oferirem consell nutricional i d’activitat física de forma personalitzada amb l’objectiu de mantenir un bona salut i prevenir problemes.

En què consisteix la campanya si participo?

El/La farmacèutic/a li farà una entrevista a partir de dos qüestionaris validats sobre els seus hàbits d’alimentació i d’exercici físic per tal d’avaluar el seu estat nutricional o funcional.

Un cop avaluat el seu estat, rebrà un informe personalitzat amb les recomanacions personalitzades sobre l’alimentació i l’activitat física adaptades a les seves necessitats. 

A cada visita a la farmàcia li oferirem un seguiment i suport, i al cap de 3 mesos, realitzarem una nova revaluació fent de nou els dos qüestionaris inicials.

Com em puc inscriure?

Si té més de 65 anys, està bé de salut i vol entrar dins del Programa Envelliment Saludable, ha de demanar cita prèvia amb nosaltres. Pot fer-ho posant-se amb contacte amb la Farmàcia Mònica Ventura posem a través dels següents telèfons: 972 870 040 / 637 97 10 98 (Whatsapp). A partir d’aquí, li indicarem les següents passes a seguir!

Perquè fer-se gran i viure millor no està renyit! Tenim un Pla per a tu: ENVELLIMENT SALUDABLE!

Vols lluir unes ungles sanes aquest estiu?
Benviguts i benvingudes a la Farmàcia Mònica Ventu...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/