Idees per a regalar aquestes festes

idees-per-a-regalar-aquestes-festes-nadal-farmacia-monica-ventura-breda-girona

Busques un detall per a regalar aquestes Festes? Des de la Farmàcia Mònica Ventura et donem unes quantes idees aptes per a totes les butxaques. Aquestes són les nostres 5 propostes:

La primera proposta són regals per als més menuts. Dues opcions: peluixos que són sacs de llavors i que es poden escalfar i; joies hipoal·lergèniques de la casa Naturderma tant per a mares com per a nadons.

Idees detalls per regalar aquestes festes

La segona proposta té a veure amb regals per a cuidar-se. Tenim: el novedós raspall de doble cara ideat per Balene i que aconsegueix eliminar el 99% de les bactèries; sabó de mans en espuma de Vainilla i; finalment, Farline ha creat una edició especial que consisteix en un pack per a la cura corporal més completa i que inclou: esponja de bany, gel de bany fruits del bosc de 400ml, sabó de mans espuma fruits del bosc de 300ml i crema urea 10% cos i mans 300ml.  

Idees detalls per regalar aquestes festes

La tercera proposta són regals per a posar-se guapa. Hem seleccionat aquests 3 detalls: reparadors labials de Nuxe; Mavala sombra d’ulls apte per a ulls sensibles, resistent a l’aigua i de llarga duració i; Mavala Double Lash per a unes pestanyes més llargues i denses amb uns resultats visibles en 30 dies. 

Idees detalls per regalar aquestes festes

La quarta proposta fa referència a regals per a gaudir de bona salut. Aquí trobem: coixinet confort d’Ionfarma per a l’esquena i el coll: transpirable, amb control electrònic de la temperatura i sistema de seguretat; Omron, l’aparell electrònic per a monitoritzar la pressió sanguínia quan desitgis i; finalment, el coixí elèctric de la casa Jocca Pharma amb 6 ajustos de potència, un temporitzador per apagar-se sol i que es pot rentar.

Idees detalls per regalar aquestes festes

Finalment, la cinquena proposta que et portem són regals per a practicar esport i/o cuidar-se. Dues idees de detalls: Nuxe Huile Prodigeuse per a cuidar de la pell i el cabell i; rellotges intel·ligents per a la salut i el fitness amb varis models a escollir.

idees detalls per regalar fmv 6

Vine i t’ajudarem a trobar el detall que estàs cercant. Que tingueu unes Bones Festes!

A la Farmàcia Mònica Ventura estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i de 16:00 a 20:15h. Dissabtes de 9 a 13:30 hores. Diumenges de 10 a 13 hores.

Acompleix els bons propòsits per aquest 2022
14 de novembre, Dia mundial de la Diabetis

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/