Acompleix els bons propòsits per aquest 2022

acompleix-els-bons-proposits-per-aquest-2022-farmacia-monica-ventura-breda-girona

Comença un nou any i tots ens marquem bons propòsits per aconseguir portar-los a terme. Alguns són totalment nous, però la majoria es repeteixen any rere any en la nostra llista i mai els duem a terme.

Aquest 2022, però, serà diferent, ja que volem que acompliu els vostres propòsits o metes. Per això, et portem alguns productes i/o novetats que t’ajudaran en el teu repte:

- XLS Medical, el suplement alimentari que t’ajuda a aconseguir el pes que desitges. Amb resultats que es comencen a fer visibles aproximadament al cap de 30 dies després d'haver iniciat el tractament. Ara tens un 25% de DTE. Aprofita’l!

- Estrenem un Nou espai d’Ortopèdia esportiva dins de la nostra Farmàcia amb solucions per a les teves necessitats. Demana’ns consell!

- Si t’has proposat deixar de fumar aquest any, tenim caramels i pegats de la marca Niquitin. Informa-te’n!

A la Farmàcia Mònica Ventura estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i de 16:00 a 20:15h. Dissabtes de 9 a 13:30 hores. Diumenges de 10 a 13 hores.

Scholl, confort i benestar per als teus peus
Idees per a regalar aquestes festes

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/