Consells i medicaments per a combatre l'al·lèrgia

2023-0_20230503-110207_1

L'al·lèrgia és una malaltia que afecta milions de persones a tot el món i que es caracteritza per la presència de símptomes molt molestos, com és el cas de la picor als ulls, al nas, la gola, la mucositat i els esternuts. En aquesta entrada farem un breu recorregut pels consells més interessants que et poden ajudar a superar el problema, o, almenys, a tenir-lo controlat perquè no sigui un impediment en el teu dia a dia.

Consells per a combatre l'al·lèrgia

És important prendre descansos regulars del teu treball o activitat diària. Un excés de treball pot agreujar els símptomes de l'al·lèrgia. Per això, és important prendre's petites pauses sempre que sigui possible.

Si parlem de remeis casolans, la millor infusió és la de farigola. Aquesta herba té un efecte molt interessant sobre el sistema respiratori, per la qual cosa pot ser una ajuda excel·lent per a contrarestar els símptomes de les al·lèrgies. A més, la seva aroma és excepcional per a evitar la picor de nas i gola.

En quant a les solucions farmacològiques, te’n recomanem dues:

  • La Coryzalia és un tractament homeopàtic eficaç contra les al·lèrgies. S'administra a través de comprimits que es dissolen sota la llengua i el seu efecte es produeix en el sistema nerviós central. Obliga el sistema immune a actuar de manera diferent per a lluitar contra les molèsties provocades en el sistema respiratori. També, es pot utilitzar com a mètode preventiu.
  • El Telfast és un altre tractament molt interessant contra les al·lèrgies. S'administra per via oral i funciona bloquejant l'activitat de determinades substàncies químiques de l'organisme. És a dir, fa més lent l'alliberament d'histamina en la sang. Aquest remei està indicat per a tractar els símptomes que provoquen les al·lèrgies a insectes, pol·len i altres causes.

Consells generals sobre l'al·lèrgia

Això és el que pots fer perquè l'al·lèrgia no sigui un problema aquesta primavera:

  • Un bon descans nocturn. És important dormir prou per a combatre els símptomes respiratoris provocats per les al·lèrgies. Pensa que el descans és un element reparador en el teu cos.
  • Cuidar la higiene, especialment quan s'està exposat a alguna mena de pol·len o partícules irritants, és fonamental per a frenar els símptomes. Cal tenir en compte que hi ha partícules irritants que poden provocar picors hores després del contacte.
  • Desenvolupar un pla nutricional, basat en fruites i vegetals frescos, ajuda a reduir els símptomes. L'excés de sucre també pot provocar-los, per la qual cosa convé reduir-ho si es té tendència a sofrir-los.

Seguint aquestes recomanacions, pots gaudir de la primavera havent reduït els teus símptomes d'al·lèrgia.

Què hem de fer per evitar les picades de Mosquit?
Com cuidar el cabell amb productes de la farmàcia

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/