Com cuidar el cabell amb productes de la farmàcia

Diseno-sin-titulo

La cura capil·lar és un factor important per tenir el nostre cabell sa, sobretot per qui presenta tendència a la sensibilitat capil·lar. Generalment, l’ús de compostos agressius causa encrespament i debilitament del cabell. A la farmàcia pots trobar productes naturals per la cura i la neteja capil·lar, sabies que els productes naturals poden ser una opció per tenir uns cabells brillants i més saludables?

Klorane, una marca que cuida el teu cabell

Durant els últims anys, Klorane ha millorat el seu catàleg de productes amb l’objectiu d’incorporar més ingredients aptes per a pells sensibles. A més, aquesta marca es diferencia per la seva implicació amb la sostenibilitat.

Disposem d´una àmplia gamma de xampús, bàlsams, mascaretes per a diferents necessitats.

Per exemple:

Ortiga. Cabell gras

Galanga. Tot tipus de caspa

Mango. Cabell sec

Cibada. Us freqüent

Lli. Cabell fi

Rueber, cura professional pel cabell

Una manera de millorar el rendiment dels productes per a la cura del cabell és amb una revisió professional. A la farmàcia comptem amb el servei de visites gratuites de Rueber que et servirà per tenir un bon diagnòstic capil·lar. D’aquesta manera, tens l’oportunitat de descartar problemes amb la caiguda, el debilitament o la pèrdua de densitat,…. Demana´ns hora per resoldre els teus problemes capilars.

Esperem que us hagi sigut d’utilitat aquest post de blog i que pugueu cuidar el vostre cabell amb els nostres productes . La clau està en apostar per ingredients de qualitat i sempre adaptats al tipus de cabell.

 

No dubtis en preguntar-nos les teves consultes farmacèutiques!

Consells i medicaments per a combatre l'al·lèrgia
Com tenir control de la teva diabetis i colesterol

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/