Què hem de fer per evitar les picades de Mosquit?

primer-plano-mosquitos-que-succionan-sangre-brazo-humano

Arriba l'època dels mosquits i amb ells les temudes picades. La prevenció envers aquestes picades, és molt important, per això et portem una selecció d’alguns dels productes dels que disposem a la nostra farmàcia.

Els millors productes per a combatre les picades dels mosquits

Afortunadament, al mercat existeixen productes molt eficaços per a combatre les picades dels mosquits. A continuació, veurem alguns d'ells.

Goibi
Goibi Xtreme Forte en esprai és un repel·lent que et manté protegit contra els mosquits fins a 12 hores i 8 hores enfront de les paparres. A més, és apte per a nens a partir dels 2 anys.

I si ho prefereixes, pots triar altres productes de la gamma com les seves polseres de citronel·la amb una durada de 30 dies i resistents a l'aigua són ideals perquè et sentis protegit i t'oblidis totalment d'haver d'aplicar el teu esprai. També la poden utilitzar els nens a partir de 3 anys i la tens disponible en 3 colors.

Halley
Halley és un altre dels millors repel·lents enfront de mosquits i podràs trobar-lo a la nostra farmàcia. Gràcies al seu extracte natural de Pyrethrum estaràs totalment protegit i sense irritacions cutànies com les que poden arribar a produir altres productes A més d'actuar enfront de mosquits, actua enfront de tota mena d'insectes dels cinc continents, amb la qual cosa no sols evitaràs les picades, sinó les possibles malalties tropicals que impliquen moltes espècies.

Halley és molt fàcil d'usar, està disponible en esprai i en tovalloletes de fàcil i ràpida absorció i molt còmodes per a portar-les diàriament, a més aquestes no taquen la roba.

Suavinex
Finalment, et recomanem Suavinex, una marca que t'ofereix diferents productes per a evitar les picades de mosquits. La marca t'ofereix un esprai de citronel·la que es pot fer servir fins i tot en bebès a partir dels sis mesos i en embarassades gràcies a la seva formulació natural amb oli essencial de citronel·la, gerani i llimona.

La marca també compta amb l'esprai repel·lent forte, que és un eficaç producte que et protegeix enfront dels mosquits fins a 6 hores. A més, també és apte per a combatre paparres.

Altres
I si el que vols és protegir-te enfront dels mosquits i oblidar-te per complet d'això, usa els pegats de citronel·la. Pots col·locar-los en el carret o el bressol del bebè, o en la roba. Tenen una durada de fins a 12 hores. Contenen oli de citronel·la, gerani i eucaliptus.

Aquests són alguns dels productes que et recomanem en aquesta época, on els mosquits están més actius que mai degut a que es troben en la seva època de reproducció i on el medi natural i les condicions meteorològiques els afavoreixen. No dubtis en demanar més información a la farmacia.

Els millors mètodes per a alleujar els dolors mens...
Consells i medicaments per a combatre l'al·lèrgia

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/