Com encarar les etapes d’estrès i exàmens amb èxit

pexels-tirachard-kumtanom-574285

Les èpoques d’exàmens poden ser un gran repte i un moment que a vegades és difícil de gestionar. Avui us expliquem com portar millor les èpoques d’estrès i de càrrega d’estudi; també us recomanem alguns productes que us poden ajudar per reduir l’estat de nervis! 

Consells per combatre l’estrès

Sabem que sembla fàcil donar consells per gestionar l’estrès de manera adequada. No obstant això, posar-los en pràctica a vegades no ho és tant. 

És important no obsessionar-se per a no pensar en el que et falta per estudiar o les tasques a fer. Has de centrar-te en el moment present en el que et trobes. Avançar mentalment cap al futur i veure tot el que encara tens per davant només genera ansietat i fa que sigui impossible concentrar-se. 

Ser constants amb alguns hàbits que ens ajudin a reduir l’estrès també pot ser molt útil. Una bona rutina evitarà que perdis el temps i t’ajudarà a centrar-te en el que realment necessites. És important que et planifiquis per a complir els teus horaris o objectius com els has establert.

Sabem que estudiar comporta molta dedicació i temps, però és important que descansis, d’aquesta manera el teu rendiment serà més eficaç! 

Millorar la concentració

A vegades, ens trobem a la situació que llegim un text, però ens desconcentrem fàcilment i ens impedeix poder avançar en la nostra lectura. A la nostra farmàcia pots trobar Berocca Boost, és ideal per augmentar la concentració. És completament segur i ajuda a millorar el grau de concentració en èpoques d’estrès emocional intens, com són els períodes d’exàmens. 

Millora la teva rutina de son 

Hi ha situacions que se’ns fa difícil conciliar el son quan estem nerviosos. Els exàmens o situacions delicades poden ocasionar-nos mal estar i ens podem despertar diversos cops durant la nit. 

Existeixen remeis naturals que poden ajudar-te a solucionar aquestes situacions, com el Triptomax Balance i Kneipp Stress Balance, ajuden a combatre l’ansietat durant el dia i millora les hores de descans nocturn. 

A la nostra farmàcia t’oferim aquests productes naturals, i alguns altres, perquè gestionis les èpoques d’estrès i vencis els estats d’ansietat i insomni causats per les èpoques d’exàmens. 

Consulta’ns si necessites que resolguem els teus dubtes!

Com cuidar la pell seca durant l’hivern
Troba els tractaments per a cuidar la teva pell de...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/