Troba els tractaments per a cuidar la teva pell després de l’estiu.

pexels-armin-rimoldi-526965_20220930-070203_1

Si has comprovat que la teva pell està malmesa després de l'estiu, t’esperem a la nostra farmàcia, tenim els millors tractaments reparadors! Després d'unes temperatures extremes, és normal que l'epidermis se'n ressenti. No deixis passar el temps i troba una solució davant les teves necessitats, t’assessorem!

Tractaments per a la salut de la teva pell

La salut de la teva pell s'ha pogut veure compromesa durant l'estiu, especialment si has estat exposada als raigs ultraviolats sense el protector solar adequat. Tot i que hagis estat previnguda, els canvis de temperatura que s'experimenten quan surts al carrer o entres a un establiment amb aire condicionat produeixen que la teva pell acabi ressentint-se.

La sequedat que produeixen les temperatures extremes, així com les possibilitats que apareguin les primeres taques són molt elevades, és per això que proposem diferents productes protectors pel teu organisme, a continuació.

Oli prodigiós de Nuxe

Aquest oli de la marca Nuxe és adequat per a la teva cara, encara que el pots aplicar a altres zones del cos. Amb la seva aplicació podràs nodrir i reparar la teva pell! Nuxe és un oli amb tacte sec ideal per cuidar i mimar la teva pell.

També es pot aplicar al cabell, l'aplicaràs abans de rentar-lo, com si fos una màscara. Et recomanem fer-lo servir amb 10 minuts d'antelació al teu xampú habitual. Així, recuperaràs la seva brillantor natural i li donaràs la hidratació que necessita.

Per notar els seus efectes, deixa’l treballar 10 minuts en tot el cuir cabellut abocant unes poques gotes sobre el teu raspall o pinta i allisa el teu cabell. Els resultats són sorprenents. Si l’apliques en sec estén unes gotes de producte sobre les puntes.

Bio Skin Oil, de Kneipp, i Dermoplasmine, de Boiron

Tots dos tractaments estan orientats per a la cura de la teva pell, especialment quan aquesta ha estat estressada per l'exposició solar, la contaminació urbana o la irritació produïda per mètodes de depilació.

En el cas de Bio Skin Oil, trobes un producte apte per combatre l'aparició d'estries i alleujar possibles cicatrius provocades en una pell castigada pels canvis de temperatura. Dermoplasmine destaca pel seu efecte calmant, vàlid després d'una sessió de depilació làser o la irritació que es dóna a la teva epidermis per fregaments de la roba o l'exposició a raigs UV.

Klorane Mango

Una altra de les zones del nostre cos que queda sentida després de la seva exposició a l'extrema calor és el cuir cabellut. Klorane Mango aconsegueix nodrir el cabell, aconseguint que quedi solt i sigui senzill de raspallar. Des de la primera rentada, notaràs que recupera la sensació sedosa, a més de conservar la seva suavitat.

Pots recórrer a diferents productes d'aquesta marca, des del xampú al condicionador, sense oblidar-te de la màscara capil·lar.

A la nostra farmàcia trobaràs tots els tractaments necessaris per restablir la teva epidermis després de les temperatures extremes de l’estiu.

 

Com encarar les etapes d’estrès i exàmens amb èxit
Com tenir cura de la salut íntima a l'estiu

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/