Com cuidar la pell seca durant l’hivern

pexels-ximena-mora-1727200

El fred ja arriba i amb ell ens trobem que la nostra pell pateix, especialment quan tenim la pell seca. Les baixes temperatures, la humitat, i sobretot, els canvis bruscos de temperatura afavoreixen l’aparició de la pell resseca, irritacions i petites ferides.

Per aquesta raó avui us expliquem com podeu cuidar la vostra pell amb productes que podeu trobar a la farmàcia!

Per què se’ns resseca la nostra pell a l’hivern?

La pell seca es caracteritza per no generar suficient grassa, o bé per perdre aigua en excés i amb molta facilitat. Si ets una d’aquestes persones que notes una sensació de deshidratació a la pell, pot ser que tinguis algun tipus d’irritació a la pell a causa del fred. Pots venir a la farmàcia i t’aconsellarem sobre com pots cuidar i hidratar la teva pell aquesta temporada d’hivern.

Amb l’arribada de les baixes temperatures, l’epidermis tendeix a ressecar-se amb facilitat. Els grans contrastos de les temperatures pot causar la pèrdua de l’elasticitat a la pell, i per tant perd hidratació. És possible que durant aquesta temporada de fred necessitis una sèrie de cures per mantenir la teva pell en bones condicions.

Cremes per cuidar la pell seca

Les zones que queden més exposades al fred són les mans i la cara, per tant, pots notar que són les zones que tens més irritades. Et recomanem hidratar i protegir aquestes zones constantment.

Per a la cura de la cara, és important començar amb una bona neteja facial; després podem passar a hidratar la pell amb productes adequats a la nostra tipologia de pell, sense oblidar una protecció solar necessària per evitar danys produïts pels rajos ultraviolats.

Des de la nostra farmàcia recomanem la gamma de productes d’Ureadin, Eucerin, Neutrogena i Nuxe per cuidar les pells seques. Són unes cremes que permeten hidratar la teva pell i protegir la dermis. Tenen una capacitat excel·lent de regeneració i aconsegueixen que la pell guanyi elasticitat i hidratació amb poques aplicacions.

A més, la gamma de Kneipp Pell Saludable és una ajuda extra per aconseguir que la dermis millori i poder combatre els efectes produïts pel fred. Conté àcid hialurònic i ajuda a la formació natural del col·lagen.

Vine a la nostra farmàcia i t’aconsellarem els productes més adequats per a la teva pell i, d’aquesta manera, millorar la teva rutina de cura facial i corporal. Cuida’t abans que la pell pateixi a causa de les irritacions pel fred.

Busques un regal perfecte per aquestes festes? Tro...
Com encarar les etapes d’estrès i exàmens amb èxit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/