Beneficis de seguir una dieta equilibrada i la importància dels complements alimentosos

2023-10-blog-monica-ventura
Què són els complements alimentaris?

Els complements alimentaris són fonts concentrades de nutrients (vitamines, minerals, àcids grassos, etc.) o d'altres substàncies (plantes) amb un efecte nutricional o fisiològic.

La seva finalitat és complementar la dieta. Els complements alimentaris no poden substituir una dieta equilibrada.

Una dieta variada i rica en fruites i verdures pot aportar tots els nutrients (vitamines i minerals) que necessites.

Per què incloure vitamines i col·lagen a la teva dieta?

Seguint una dieta equilibrada, normalment obtenim les vitamines i minerals que necessitem. Però en situacions d'estrès, la necessitat d'aquestes substàncies pot augmentar. En conseqüència, els complements vitamínics poden ser una valuosa ajuda, proporcionant una correcta nutrició al nostre cos.

Les vitamines

Les vitamines estan involucrades en nombrosos processos metabòlics, i el seu dèficit pot causar diverses malalties. Cada vitamina té un paper específic, per la qual cosa la falta d'alguna d'elles pot provocar símptomes concrets. En l'organisme, juguen un paper essencial en la producció d'energia, la immunitat, la coagulació de la sang i el metabolisme del ferro, entre altres processos. La nostra farmàcia ofereix una sèrie de complements multivitamínics que poden ajudar a mantenir un equilibri en el teu organisme.

El col·lagen

El col·lagen és la proteïna més abundant al nostre cos i exerceix nombroses funcions, com la formació de teixits, la cicatrització de ferides i la cura de la pell, com la seva fermesa i elasticitat. Amb l'edat, la producció de col·lagen disminueix, la qual cosa porta als signes comuns de l'envelliment. Els suplements de col·lagen poden millorar la salut de la pell, enfortir els ossos i les articulacions, així com millorar la salut intestinal.

Complements alimentaris per a la teva rutina diària

La volta a la rutina i al gimnàs després de les vacances d'estiu ve acompanyada de canvis que poden portar a una pèrdua d'equilibri en el nostre cos. És per això que, des de la nostra farmàcia, volem ajudar-te a tornar a la normalitat de manera sana i equilibrada. En incloure vitamines i col·lagen com a complements alimentosos en la teva dieta, t'assegures que el teu cos té tot el que necessita per a mantenir-se fort, saludable i en òptimes condicions durant aquestes exigents rutines.

A més, el nostre equip de professionals estem disposats a assessorar-te sobre l'ús adequat d'aquests suplements per a beneficiar a la teva salut. Si tens alguna pregunta sobre les vitamines o el col·lagen, no dubtis a preguntar-nos.

Tips i consells per millorar la salut pulmonar
Com evitar l'aparició de fongs als peus

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/