Scholl, confort i benestar per als teus peus

scholl-sabates-confort-peus-farmacia-monica-ventura-breda-girona

Scholl és sinònim de confort i benestar per als teus peus gràcies a les seves 4 tecnologies punteres:

- Memory cushion: plantilla memory foam. Desestressa el peu. Mitiga el cansament produït per estar molta estona de peu. Distribueix les pressions. Acull i envolta els peus amb suavitat. Amorteix i protegeix per a caminar amb menys esforç.

- Gelactiv: coixinet technogel. Protegeix dels impactes al caminar. Redueix la càrrega que suporten els talons. Redueix l’esforç i el cansament amb cada passa.

- Bioprint: suro natural i cautxú. Recolza i afavoreix una postura correcta. Per a caminar amb més estabilitat. Recolza l’arc del peu. 

- Biomechanics: sistema tri-planar de control del moviment. Recolza l’estructura del peu i redueix el dolor causat per la hiperpronació.

Per a quines persones és recomanable?

El calçat Scholl és recomanable per a:

- Persones que sempre els agrada portar talons, ja que és un factor de risc reconegut per a les patologies del peu. Es recomana emprar les tecnologies Memory Cushion o Bioprint.

- Persones actives i dinàmiques. Dur un calçat adequat pot ajudar a caminar correctament i a reduir els esforços crònics que han de suportar els peus. Es recomana utilitzar la tecnologia Gelactiv.

- Persones que treballen a casa. Les tasques domèstiques cansen i les caigudes o altres accidents domèstics moltes vegades es produeixen per utilitzar un calçat inapropiat. Es recomanable utilitzar les tecnologies Memory cushion o Bioprint.

- Persones sedentàries. Portar un calçat correcte pot animar a aquestes persones a posar-se a caminar. Es recomana calçat amb tecnologia Memory cushion o Bioprint.

- Persones amb sobrepès. El sobrepès i la obesitat són factors de risc per a les patologies del peu i poden causar alteracions de la postura, associades al dolor als turmells, genolls, pelvis i espatlla. Es recomana Gelactiv, Memory cushion o Bioprint.

- Dones embarassades. Durant l’embaràs, els peus suporten un 20% més de pes que l’habitual. Per això, el dolor d’espatlla, els peus inflats i les alteracions circulatòries són dolències comunes durant l’embaràs. Es recomana les tecnologies Gelactiv o Memory cushion.  

- Persones grans actives. Amb l’edat, els peus es tornen més sensibles i poden patir alteracions que poden dificultar un estil de vida actiu. Es recomana utilitzar calçat amb tecnologia Gelactiv o Memory cushion.

- Persones amb riscs associats a la bellesa. Amb l’edat, augmenta el risc de desenvolupar problemes en els peus i dolor. També hi ha un alt risc de caigudes. És recomanable calçats que incorporin la tecnologia Memory cushion o Biomechanics.

Finalment, per a les persones que treballen en entorns a on l’esterilització és obligatòria i que exigeixen prestacions altes al calçat de treball, les sabates Scholl Professional han estat dissenyades per a gaudir de tots els beneficis de les tecnologies Scholl: confort, el seu gran amortiment, que alleuja el cansament, a la vegada que compleixen les exigències del tipus de treball que realitzen.

Si tens dubtes, vine i t’aconsellarem!

A la Farmàcia Mònica Ventura estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i de 16:00 a 20:15h. Dissabtes de 9 a 13:30 hores. Diumenges de 10 a 13 hores.

Com tenir cura del cabell a l'hivern?
Acompleix els bons propòsits per aquest 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/