Novedós tractament per al vitiligen en el mercat

novedos-tractament-per-al-vitiligen-en-el-mercat-farmacia-monica-ventura-breda-girona

El vitiligen és una malaltia degenerativa de la pell que afecta el 2% de la població mundial. Si, fins a dia d’avui, no tenia cap tractament específic, ara ja en té un: Repigment 12 de Bella Aurora.

El vitiligen és, doncs, una patologia de la pell en la qual els melanòcits (les cèl·lules responsables de la pigmentació de la pell) moren, deixant així de produir melanina (substància causant de la pigmentació de la pell) a la zona on hi ha hagut la mort cel·luIar.

Es manifesta per les taques blanques que resulten de l’absència del pigment a la pell. Solen ésser lesions circulars amb vores definides i amb una extensió variable. En les extremitats (mans i peus) i en les zones d’extensió i flexió (genolls i colzes) es on s’observen amb més freqüència.

Aquesta malaltia que afecta al 2% de la població mundial compta ara amb un tractament específic i eficaç: el tractament Repigment 12 de Bella Aurora. Després d’anys d’investigació, han desenvolupat una tecnologia que bloqueja l’evolució de les taques blanques i aconsegueix la seva repigmentació. Estem davant, doncs, d’un tractament novedós en el mercat per a tractar específicament les taques blanques o el dèficit de pigmentació.

- Crema Repigment 12: una crema que, d'una banda, inhibeix la proteïna responsable de les taques blanques i, de l’altra, repigmenta la zona afectada.

Es recomana aplicar la crema dues vegades al dia en les zones afectades. Si es desitja obtenir millors resultats i més ràpids, cal complementar el tractament cosmètic amb I’exposició diària (d'1 h) a la llum solar natural evitant cremar-se o mitjançant I‘exposició artificial a raigs UV (2 vegades/setmana) i sempre sota supervisió d’un professional de la salut.

A més a més, ara s’ofereix la Crema Repigment 12 en un pack conjunt amb les càpsules RepigmentSun. Només amb una càpsula al dia, prepara la pell per a l’exposició solar o les radiacions UV.

Els resultats comencen a ser visibles a partir dels 3 mesos de tractament. La pell inicia la repigmentació i es comencen a establir els nivells normals de melanina. Tot i amb això, es sol recomanar allargar el tractament fins als 6 mesos o fins a tenir la zona plenament repigmentada.

Aquest complet i eficaç tractament per al vitiligen el trobaràs a la Farmàcia Mònica Ventura.

Estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i de 17:00 a 20:30h (horari d’estiu). Dissabtes de 9 a 13:30 hores. Diumenge de 10 a 13 hores. A excepció del diumenge 15 d’agost que tanquem.  

Com tractar la dermatitis atòpica en infants?
Com protegir-nos del sol a l'estiu

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/