Enna, la copa menstrual per a la salut i el benestar íntim de la dona

2020_ENNA_bodegones_2copas_RGB-1

La copa menstrual és un recipient que s’insereix en la vagina durant la menstruació per a recollir el flux menstrual.

A diferència dels tampons, que també s’usen de forma interna, la copa menstrual no absorbeix la sang, sinó que aquesta queda compresa en l’interior de la copa fins que s’extreu de la vagina i es rebutja el líquid.

Com usar de forma correcta la copa d’Enna?

La copa menstrual d’Enna inclou un aplicador per facilitar la seva introducció, dues copes menstruals i una caixa esterilitzadora.

Per a una més fàcil introducció, Enna ha creat un aplicador que et permetrà col·locar de forma correcta, fàcil i intuïtiva la copa. Per utilitzar l’aplicador, només cal seguir 3 senzills passos: usar el plec en forma de V i encabir la copa dins de l’aplicador; introduir l’aplicador fins a la marca on se situen els dits i, finalment, retirar l’aplicador amb compte per a què la copa s’obri a dins i es col·loqui correctament. 

A més a més, la copa Enna ve acompanyada d’una caixa esterilitzadora per a una desinfecció òptima d’aquesta. Es tracta d’un recipient en forma de copa amb tapa: l’Enna Box. El procés per a esterilitzar-la és el següent: s’introdueix la copa en el recipient, s’omple amb aigua i es tanca. A continuació, es col·loca dins del microones per tal de portar l’aigua a ebullició, es deixa en repòs un minut, s’aboca l’aigua i s’eixuga el recipient. D’aquesta forma tant senzilla i pràctica hem aconseguit esterilitzar la copa per a poder tornar-la a usar. A banda, aquest mateix recipient et permetrà transportar-la còmodament.

Es recomana realitzar aquest procés d’esterilització un cop al mes i, abans de tenir la menstruació.

Quins són els beneficis d’usar les copes menstruals d’Enna?

Les copes menstruals d’Enna estàn fabricades amb silicona liquida, són totalment neutres per al teu organisme i lliures de substàncies químiques.

Són saludables, còmodes d’usar, no generen infeccions, perduren durant anys i són ecològiques, ja que són l’alternativa ideal per a reduir la petjada ecològica.

A la Farmàcia Mònica Ventura trobaràs els productes de la marca Enna per cuidar de la teva salut i benestar íntim.

Tens dubtes? Demana’ns més informació i/o consell sense compromís.

Mascareta i gel hidroalcohòlic: quins danys poden ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/