Com fer una manicura de qualitat a casa?

com-fer-una-manicura-de-qualitat-a-casa-farmacia-monica-ventura-breda-girona

Lluir ungles sanes i maques és possible. Només cal temps i utilitzar sempre productes de qualitat.

Per a realitzar una manicura de qualitat a casa, el primer que cal fer és tenir unes ungles ben cuidades. Amb els productes de Mavala que tenim a la Farmàcia ho podem aconseguir.

Hem creat un vídeo on t'expliquem pas a pas el procés de preparació de l’ungla, així com la realització de la manicura pròpiament. Fes clic en aquest enllaç per veure'l:

https://fb.watch/dMuN1FI-zq/ 

Seguint aquests passos i consells, aconseguirem no només lluir una manicura espectacular, sinó també unes ungles més sanes i més fortes.

Recorda que tots els productes que hem utilitzat en aquest vídeo els trobaràs a la Farmàcia, així com els estris necessaris per preparar les ungles tant per a les manicures com les pedicures.

Si tens qualsevol dubte sobre els passos a seguir o els productes més adients per a les teves ungles, pregunta’ns i estarem encantades de resoldre’l.

A la Farmàcia Mònica Ventura estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i de 17:00 a 20:30h. Dissabtes de 9 a 13:30 hores. Diumenges de 10 a 13 hores.

Cames cansades, inflor, varius? DAFLON, la solució...
Farmaciola d'estiu, un imprescindible per a les te...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/