Cames cansades, inflor, varius? DAFLON, la solució que necesites!

consejos-mejorar-circulacion-piernas

Cames cansades, inflor, varius? Tots aquests símptomes s’agreugen amb la calor, i per això l’estiu és una època en què es manifesten de forma sensible.

Quins són els factors causants?

Els principals factors que predisposen a aquests trastorns els podem dividir en dos grups, els intrínsecs o deguts al nostre cos, i els extrínsecs o causats per factors externs.

  • Factors intrínsecs: el sexe (les dones hi estan més predisposades a causa de factors hormonals i als embarassos), la constitució individual, el factor hereditari, l’obesitat i el restrenyiment.
  • Factors externs: l’ús de roba massa ajustada o cenyida, l’ús de talons massa alts o massa baixos, estar-se dret i amb poc moviment de forma prolongada, el sedentarisme i el fet d’estar-se assegut molt de temps sense moure’s, l’alimentació o no hidratar-se prou, entre altres.

Quin és el seu tractament?

Sempre i quan la patologia no sigui molt greu i requereixi d’intervenció quirúrgica, existeixen en el mercat productes que ens poden ajudar a millorar la circulació venosa, l’elasticitat de les venes i els símptomes de dolor associats.

A la nostra farmàcia disposem de DAFLON. Aquest és un medicament no subjecte a prescripció mèdica indicat per al tractament dels símptomes relacionats amb la insuficiència venosa lleu en adults, com ara dolor, sensació de pesadesa, tibantor, formigueig i picor a les cames amb varius o cames inflades.

DAFLON, la solució que necessites!

Saps com funciona Daflon? Gràcies als seus components actius els quals exerceixen una doble acció sobre el sistema venós, aconsegueix alleugerir el formigueig, la tibantor, el dolor, la picor i la pesadesa de cames.

Com s’ha de prendre? 2 comprimits al dia, repartits en dues preses, un comprimit al migdia i un altre a la nit, amb els àpats.

Bodegón Daflon 500 11 12 19

L'alleugeriment dels símptomes es produeix, habitualment, en les primeres 2 setmanes de tractament. Si el pacient no millora o empitjora, cal avaluar la situació clínica. En cas de necessitat, es pot continuar el tractament, amb la mateixa dosi diària, fins a 2-3 mesos.

Finalment, i no per això menys important, realitzar banys d’aigua freda, dormir amb les cames elevades, evitar portar sabates de taló, fer exercici físic, alimentar-se i hidratar-se bé també ajudarà a millorar la salut de les cames.

Tens dubtes? Pregunta’ns i t’assessorarem!

A la Farmàcia Mònica Ventura estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i de 17:00 a 20:30h. Dissabtes de 9 a 13:30 hores. Diumenges de 10 a 13 hores.

Com tenir cura de la salut íntima a l'estiu
Com fer una manicura de qualitat a casa?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/