Busques un regal perfecte per aquestes festes? Troba tot el que necessites a la farmàcia!

pexels-g-gabriel-constantin-14563897

Sabies que a la farmàcia pots trobar la millor alternativa per fer un regal de Nadal o Reis perfecte? T'ho expliquem a continuació!

Cura de la pell

Existeixen moltes tipologies de pell i és important conèixer-ho per encertar amb la cosmètica i que aquesta no provoqui al·lèrgies ni reaccions no desitjades. Tot i això, regalar cosmètica pot ser una molt bona opció! Per aquesta raó, ens hem d’assegurar que sigui de qualitat i coneguem el tipus de pell de la persona a qui li volem fer el regal.

Una de les marques de cosmètica que pots trobar a la farmàcia és Nuxe. Una de les marques més prestigioses del mercat gràcies a la combinació d´ingredients naturals amb una formulació tan completa com eficaç.

També trobaràs productes de Vichy, ideals per hidratar i rejovenir la pell.

Altres opcions interessants per regalar:

Oral B raspalls elèctrics

Els raspalls elèctrics d'Oral B es presenten en diversos formats que permeten que qualsevol persona es beneficiï de la seva adaptabilitat i eficàcia. Rentar-se les dents es converteix així en un procés molt més senzill i divertit!

Sabates Scholl

Scholl ha convertit la seva col·lecció de sabates en una proposta còmoda, fàcilment adaptable i amb un disseny totalment oposat a allò que s'espera d'un producte ortopèdic. La varietat de dissenys facilita l'elecció del model que millor encaixi amb tu o amb la persona que rebi el regal. A més, hi ha models per a qualsevol època de l'any, cosa que permet portar sabates tan còmodes en tot moment.

Suavinex amb la seva proposta de bosses de passeig

Les bosses de passeig de Suavinex són un regal especialment dissenyat per a qui acaba de tenir un nadó. Se serveixen amb un pot de colònia, un altre de loció hidratant, un gel i xampú, tovalloletes hidratants i una pomada intensiva. Si t’hem convençut per regalar una bossa de Suavinex, no fallaràs!

Vine a la farmàcia a conèixer la varietat de productes que pots regalar aquestes festes! Recorda que a la farmàcia sempre trobaràs una àmplia gamma de productes de qualitat destinats a millorar la salut i la qualitat de vida.

Ens veiem a la farmàcia!

BENEFICIS I AVANTATGES D'UTILITZAR LA COPA MENSTRU...
Com cuidar la pell seca durant l’hivern

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/