BENEFICIS I AVANTATGES D'UTILITZAR LA COPA MENSTRUAL

woman-with-reusable-menstrual-products

Cada vegada hi ha més productes per acompanyar a les dones durant els dies de la menstruació i amb més avantatges. Un d'ells és la copa menstrual, aquest és un producte totalment segur i el pots trobar a les farmàcies.

Moltes dones no coneixen encara què és la copa menstrual i quins avantatges presenta davant els productes bàsics per la menstruació que tots coneixem. Així doncs, ara us els explicarem.

  • Sense químics.

A diferència de les compreses i els tampons, la copa menstrual és un producte que no està fabricat amb cap químic, pel qual, evita qualsevol mena de reacció al·lèrgica o toxicitat en el teu cos. Per tant, si vols evitar problemes de salut, aquesta és la millor opció.

  • Evita sequedat i irritacions.

En ser un producte que només recull la menstruació i no l'absorbeix, evita que es puguin generar irritacions o la temuda sequedat. Enna, una copa menstrual que tenim a la farmàcia, està fabricada amb silicona líquida de grau mèdic.

  • Viure sense preocupació.

La copa menstrual es pot deixar posada fins a 12 hores, així doncs, és una molt bona opció si has d'anar a la platja o vas a algun lloc que no tinguin lavabo. No hauràs d'estar preocupada per aquest aspecte o deixar de fer activitats pel fet de tenir la menstruació.

  • Una inversió que surt rentable.

Tot i que de primeres pot semblar una mica car, no ho és en absolut. S'ha de tenir en compte que una copa menstrual sol durar una mitjana de 10 anys, pel qual a la llarga surt més econòmic que haver de comprar cada mes compreses i tampons, per tant, s’amortitza.

  • Respectuosa amb el medi ambient

A diferència de la cel·lulosa utilitzada per a tampons i compreses, el material de la copa menstrual no contamina, A més, en el procés de fabricació no es requereix tanta aigua.

  • No genera cap olor.

A moltes dones els hi preocupa l'olor que pugui causar la seva menstruació. Això pot passar amb l'ús de compreses però amb la copa menstrual no. En qualsevol cas, si vols tenir una bona higiene aquests dies, usa el netejador d'Enna que és en esprai sense necessitat d'esbandir-lo.

  • Perfecta per a qualsevol situació.

Si en aquests dies vols fer esport, baixes i puges de la moto o vols portar faldilla i sentir-te lliure com si no portessis res, amb la copa menstrual no tindràs problema.

  • Per a qualsevol dona.

Pots trobar diferents mides de copes. És important que sàpigues quina és l'ideal per a tu, depenent del teu sol pelvis i la teva edat.

Vine a la nostra farmàcia i t'aconsellarem perquè trobis la copa menstrual perfecta per a tu i puguis gaudir de tots els seus beneficis. Perquè la regla ja no té per què generar-te cap problema.

Com tenir control de la teva diabetis i colesterol
Busques un regal perfecte per aquestes festes? Tro...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.farmaciamonicaventura.cat/